sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Näytelmöintiä

Nyt on Tampere KV takana! Kehä oli hurjasti myöhässä, ja edellisen rodun arvostelut tuntuivat kestävän ikuisuuden... Nemi otti odottelun rennosti ja makoili omalla viltillään. Välillä piti pussailla vähän tervehtijöitä ja vähän yrittää riiviöidä (=purra omaa ja kaverin vilttiä), mutta pääsääntöisesti käyttäytyi tosi hyvin!

Dobbereita oli kovin vähän tuolla näyttelyssä, vain 10 kpl. Nemi olikin ainoa luokassaan, eli toisin sanoen luokkansa paras! Tulokseksi napsahti ERI ja SA siinä vaiheessa, ja paras narttu-kehässä sitten tuli kolmanneksi ja sai vara-SERTin! Hieno hieno neiti, olen tosi ylpeä. Tuolta näyttelyt-välilehdestä löytyvät arvostelut kaikista näyttelyistä.

Kokoajan arvostelut paranevat, kun kokemusta ja ikää tulee lisää. Seuraava näyttely onkin sitten dobermannien erikoisnäyttely kuun lopussa, siellä pääsee hyvin vertailemaan samanrotuisia koiria toisiinsa. Nemin sisaruksistakin on useampia ilmoitettu sinne.

Ensi viikonloppuna koira-aiheinen tekeminen jatkuu, kun nenät suunnataan kohti Kriegerhof-leiriä. Viimeksi käytiin vastaavalla leirille viime syksynä, ja viikonloppu oli kyllä todella antoisa ja mukava kokemus. Koira ja emäntä olivat molemmat aivan puhki seuraavat päivät, on se rankkaa tuo leireily ja matkustus! Odotan uutta leiriä innolla ja uskoisin, että se on taas todella kiva reissu.


Kehässä. Vähän huono kuvakulma & asento (etujalat liian edessä)

1 kommentti: