Nemi

Kriegerhof Chere Inez
eli Nemi
(Nemiläinen, Nemonsteri, Nempula, Nemppaloora, Epeli, Peijooni, Hyppyrotta...)

Yhdistelmästä
e. Kriegerhof Winez
i. Aragorn V Nobel Line

S. 01.05.2010
Rotu: dobermanni
Sukupuoli: narttu
Väri: black & tan eli musta ruskein merkein
Kotimittauksilla n. 66 cm korkea ja painaa nyt vuoden iässä n. 28 kg.

Nemi koiranetissä

Nemi on tähän mennessä osoittanut olevansa juuri sitä, mitä koiralta halusin ja haluan. Se on tarkkaavainen, oppivainen, yritteliäs, keskittyy hyvin ja selvästi tykkää yhdessä tekemisestä. Se on ollut pienestä asti todella ahne herkkujen ja ruoan perään, eli toisin sanoen todella helppo motivoida. Leikistä ja kehumisesta Nemi palkkautuu myös loistavasti.

Nemi on "mammantyttö" - vaikken itseäni mammaksi kutsukaan. Vapaana ollessaan pysyy aina lähellä ja tarkkailee, ettei vain jää matkasta. Yksinolot sujuvat silti hyvin, eikä mitään kovin dramaattista ole tapahtunut (mitä nyt minun lempikorkkaristani purtiin korko pilalle...).

Ihmisiä Nemi rakastaa, ja jos sille erehtyy liian innokkaasti juttelemaan, saa pian märkiä pusuja naamalleen. Kummallisesti käyttäytyvät - esimerkiksi maassa yksinään iltapimeällä istuvat - ihmiset saavat hieman epäluuloiseksi, mutta kun Nemi ymmärtää nämä oudot otukset potentiaalisiksi rapsuttelijoiksi, epäluulo väistyy.

Nemi on jo tottunut matkustaja, sillä olemme kulkeneet paljon sen kanssa ympäri Suomea. Pitkää matkaa on taitettu niin bussissa, junassa kuin autossakin, ja myös paikallisliikenteen bussit ovat tulleet tutuksi. Nemi matkustaakin hyvin rauhallisesti, varsinkin pitkillä matkoilla oman vilttinsä päällä. Auton peräkontissa oleminen lyhyillä matkoilla isomman porukan kanssa matkustaessa vaatii vielä hieman tottumista, sillä silloin Nemin mielestä täytyy kysellä jatkuvasti väliaikatietoja.

Nemille ei ole vielä tehty virallisia terveystarkistuksia ja kuvauksia. Aion kuitenkin kuvauttaa sen, jotta voin olla varma esimerkiksi lonkkien kunnosta. Mitään ongelmia Nemin terveyden kanssa ei ole ollut pentuajan jälkeen - silloin tuo rämäpääneiti sai venähdytettyä jalkansa pariin otteeseen ja poimi jostain yskän ja ripulin.

Nemi 9 viikkoa

Nemi 4 kuukautta

Nemi 1 vuoden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti